Poetsen van kantoren

Dak ontmossen Aartselaar

Dak ontmossen Aartselaar is een van de belangrijkste dakmosverwijderingsbedrijven in Vlaanderen . Wij bieden een goedkope manier om uw dak permanent vrij te houden van mos, korstmossen en algen. Niet alleen is het 100% effectief, maar het is ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dak ontmossen Aartselaar

Roofreiniging is voornamelijk het proces van het verwijderen van meeldauw, algen, schimmel, korstmos en mos van residentiële daken. Behandel ook corrosie op metalen daken met beschermende coatings. Schoonmaken verlengt de levensduur van een dak. De meeste residentiële dakproblemen treden op als gevolg van onjuiste reinigingstechnieken en apparatuur. Een paar veel voorkomende problemen omvatten:

Mosgroei op het platte of hellende dak wordt meestal veroorzaakt door ongepaste reiniging. Mold groeien op een deel van het gebouw wordt meeldauw genoemd. Een combinatie van vocht, voedsel en organismen (genaamd enzymen) veroorzaakt meeldauw. Reiniging zonder het gebruik van de juiste hulpmiddelen of technieken veroorzaakt dakschade en veroorzaakt vaak dakstoring.

Reinig het dak met behulp van organische, niet-giftige reinigingsproducten zoals azijn en club-soda, in plaats van harde chemicaliën. Als er algengroei op het platte of hellende dak zijn, zal het probleem waarschijnlijk worden opgenomen met organische oplossingen. Echter, als het mos op de asfaltshingles is, kan een sterke alkali-oplossing worden gebruikt om het dak schoon te maken. Op metalen daken moet een sterk zuur (zoals muriatijnzuur) worden vermeden.

Op metalen daken moet een sterke alkali-oplossing worden gebruikt om het dakmos te behandelen. Op asfaltshingles moeten sterke reinigingsmiddelen worden gebruikt om de dakgroei te voorkomen. Voor de beste resultaten wordt aanbevolen dat al deze stappen worden uitgevoerd door een professional. Indien overgelaten aan zijn eigen apparaten, reist dakmos naar andere delen van het pand, die andere delen van het eigendom beschadigt en mogelijk andere dieren en mensen besmet.

Een gezond dak hoeft niet schoon te zien. Asfalt shingles hebben niet altijd nodig om een fungicide toe te passen. Asfalt shingles hoeven niet altijd te worden gewaxt. En toch moeten asfaltshingles nog steeds wat afdichtmiddel hebben toegepast. Het doel van het afdichtmiddel is om het dak te beschermen tegen algengroei en andere schade van water, sneeuw en ijs, en om bescherming te bieden voor de mensen die in het huis wonen.

Als het gaat om een meeldauw- of vormprobleem, willen de meeste mensen er niet mee omgaan. Maar als het gaat om een dak opruimen, is het het beste om het meteen te doen om te voorkomen dat problemen later voorkomen. Maak het dak schoon zodra u iets mis. Dit geeft je tijd om afspraken te maken voor professionals om naar buiten te komen en voor de situatie te zorgen. Meestal is het beter om je dak op te lossen vóór andere probleemoppervlakken. Maak het dak meteen schoon.

Hoeveel kost dakreiniging?

Om een offerte te krijgen voor het dak ontmossen  of reinigen van uw dak, kunt u contact met ons opnemen. Alle daken zijn verschillend, dus het beste is om eerst met ons te overleggen. Als u ons een foto van uw dak kunt mailen, helpt dat ons om sneller een offerte te kunnen maken.